Bouwpunt Terrasdagen

Van 12 maart tot 16 april zijn het terrasdagen bij Bouwpunt! Geniet van een mooi assortiment tegen een laag prijsje en maak jouw tuin zomer-klaar. Siergrind, keramische tegels of betonklinkers: we hebben voor elk wat wils, zoveel is zeker.


Een tegel met troeven

Eén van de meest opvallende trends de laatste jaren is de toenemende symbiose van de buiten- en binnenruimte. De buitenruimte evolueert steeds meer tot een extra “woonruimte”. Heel wat merken bieden dan ook buitentegels aan in dezelfde kleuren als hun binnentegels. Deze tegels zijn makkelijk te reinigen, UV- en zuurbestendig met een veilig anti-sliplaagje.


Een slimme waterafvoer

De looks en de kwaliteit van je tegels zijn belangrijk, maar ze zijn niet het enige waarop je moet letten! Zorg er bijvoorbeeld voor dat je altijd en overal voldoende afvoer voorziet. De discrete afwateringsoplossingen van Slimline hebben een strak design dat zijn plaats verdient in elke buitenruimte. Een twee-in-een-oplossing die looks en een optimale afwatering combineert zijn grindverhardingen. De grindstabilisatie van ECCO-gravel is bijvoorbeeld een hoogwaardige grindverharding die strak en modern oogt en 100% geschikt is voor je terras, pad en oprit.


BP Selectie

BP Azur Blue Keramische terrastegel met aangename natuursteenlook. Een trendy tegel voor een hedendaags terras! Afmetingen : 60x60x2 cm

BP Sorrento Deze keramische terrastegel met zachte betonlook is beschikbaar in de kleur Antracite en Grey. Afmetingen : 60x60x2 cm


BP Mosto Een keramische terrastegel die een stijlvol design aan een aantrekkelijk prijskaartje koppelt. Ook beschikbaar voor binnen. Afmetingen : 60.5x60.5x2 cm

BP Urmia Terrastegel van topkwaliteit die scoort in elke buitenruimte. Afmetingen : 80x80x2 cm


KLIMAATADAPTIEVE TUIN

Na de dramatische overstromingen en de lange droogteperiodes die we in België recent meemaakten, beseft iedereen dat het hoog tijd is voor een betere waterhuishouding. Je kan zelf je steentje bijdragen door bijvoorbeeld te kiezen voor een vloerbedekking die het water laat doorsijpelen naar de ondergrond, zoals waterpasserende of waterdoorlatende klinkers.

BP klinkers

Getrommelde Bouwpuntklinker Duurzame, cilindergetrommelde Bouwpuntklinker met een natuurlijk verweerde uitstraling. Verkrijgbaar in Zwart, Grijs en Grijs-Zwart. Afmetingen : 15x15x6 cm

Brugse Getrommelde De kleurschakering van deze getrommelde klinker in arduinkleur geeft jouw oprit of terras een natuurlijke, rustieke twist. Verkrijgbaar in Zwart en Grijs-Zwart. Afmetingen : 20x20x6 cm en 20x30x6 cm.

Ongetrommelde Boupwuntklinker Deze ongetrommelde Bouwpuntklinker biedt elke oprit of terras een strakke uitstraling. Verkrijgbaar in Zwart. Afmetingen : 15x15x6 cm en 20x20x6 cm.

 

 

Getrommeld

of ongetrommeld?

Voor elk wat wils


 

BP MATERIAAL

Bouwpunt biedt onder het eigen merk een selectie materialen, met vakmanschap gekozen en getest; Steeds sterke kwaliteit aan sterke prijzen. Geniet tijdens de terrasactie op voordeelprijzen op onze selectie!