Nieuws & events

Hier lees je de laatste nieuwtjes rond Bouwpunt Deketelaere.

Update Maatregelen n.a.v. Corona (20/4)

Update Maatregelen n.a.v. Corona (20/4)

Beste klant,

als familiebedrijf denken wij op lange termijn, denken we economisch en zijn we bewust van onze rol in de maatschappij. Door de steeds veranderende situatie worden we als bedrijf op de proef gesteld om het juiste evenwicht te vinden.

Bouwpunt Deketelaere is open en dit voor zowel professionele als particuliere klanten. Om de veiligheid van U en onze medewerkers te garanderen hebben we diverse maatregelen genomen en vragen we deze strikt op te volgen.

LEES MEER

Gesloten op zaterdag 14-21-28 maart

Gezien de opgelegde maatregelen vanuit de overheid zal Bouwpunt Deketelaere gesloten zijn op zaterdag en dit tot 3 april. Tijdens de week blijven wij gewoon open (ook toonzaalbezoek mogelijk). Bij vragen, neem zeker contact op via 050277417 of info@deketelaere-bouw.be. Wij hopen op uw begrip, op onze goede samenwerking en wensen u het allerbeste. En vooral: blijf gezond!

Workshop Megategels & Eco-Solutions op 16 januari

Workshop Megategels & Eco-Solutions op 16 januari

Workshop Megategels & Eco-Solutions

LEES MEER

Kerstverlof

Kerstverlof

Sluitingsdagen tijdens het kerstverlof

LEES MEER

Pop Up Palletweek – OP = OP!

Pop Up Palletweek – OP = OP!

Het concept is simpel: 5 dagen, 5 acties. Van maandag tot vrijdag trakteert Bouwpunt jullie elke dag op een andere actie om U tegen te zeggen. Stuntprijzen op kwalitatief materiaal! Zorg dat je er snel en vroeg bij bent elke dag, want op = op!

LEES MEER

Sluitingsdagen November

Sluitingsdagen November

Bouwpunt Deketelaere zal gesloten zijn op vrijdag 1 november, zaterdag 2 november en maandag 11 november. Bedankt voor uw begrip!

Gratis thermobeker!

Gratis thermobeker!

Krijg het extra warm dankzij Deketelaere: Krijg nu bij aankoop vanaf 250 € Isover-isolatie een gratis thermobeker cadeau!

PS: Isolatie-actie geldig van 15/10 tot 15/12/19.

WEDI Speedtour - Maandag 14 oktober

WEDI Speedtour - Maandag 14 oktober

Varkentje wassen bij Bouwpunt Deketelaere Ruddervoorde!
Een badkamer verbouwen kan een grote klus zijn met veel complicaties. Met de producten van wedi ben je sneller en gemakkelijker klaar dan klussen op de traditionele manier. Tevens beperk je de risico’s en werk je gelijk volgens de wet en regelgeving.

Daar kunnen wij veel over vertellen en daarmee gelijk jouw kennis verbeteren. Jij denkt vast: “Hey, zo'n flinke klus heb ik ook, laat ik eens kijken of dit wat is...”.

Daarom heten we jou op maandag 14 oktober a.s. om 07:00 uur van harte welkom op onze vestiging.

Tot ziens bijBouwpunt Deketelaere Ruddervoorde !

Aangepaste openingsuren tijdens het bouwverlof

Aangepaste openingsuren tijdens het bouwverlof

Tijdens het bouwverlof hanteren wij aangepaste openingsuren. Deze zijn hieronder te vinden zodat u uw werken gewoon verder kunt inplannen.

LEES MEER

richard-mille-c-74.html