Bouwpunt Deketelaere is de referentie voor tegels voor ieders budget dé referentie in de streek Ruddervoorde - Torhout. Al meer dan 98 jaar zetten we de toon in tegels voor Wand, Vloer & Terras.

Keramisch Parket4

☞De familiefirma biedt de nieuwste en meest kwalitatieve bouwmaterialen aan in een gloednieuwe showroom waar u alles vindt dat met vloertegels, wandtegels en terrastegels te maken heeft.

☞De materialen in de showroom worden zorgvuldig geselecteerd en visueel sterk gepresenteerd. Wanneer de trends of meest recente ontwikkelingen niet op de voet worden gevolgd, zetten we zelf de trend.

☞De directe samenwerking met Bouwpunt Deketelaere, een certitude in algemene bouwmaterialen in West-Vlaanderen, zorgt voor een combinatie aan voordelen voor zowel particulier, aannemer en architect. De familie is tevens stichtend lid van de Bouwpuntgroep.

☞Meer dan 1,5 hectare aan overdekte opslagplaatsen (met nog meer buiten) op twee locaties (Zedelgem en Ruddervoorde) garanderen direct leverbare materialen.

☞Vrijblijvend en ongeëvenaard professioneel advies door een heel sterke connectie met de bouwsector in het algemeen en vakbekwame vaklui, onze 96 jaar ervaring in de branche en de constante bijscholingen.

☞Logistiek uitermate sterk in België, Nederland en Duitsland door samenwerkingen met belangrijke partners.

☞Plaatsingcoördinatie wordt verzorgd van A tot Z.

☞Wij garanderen scherpe prijzen. Dit door een combinatie van:

Rechtstreekse import
Eigen productielijnen
Groepsaankopen via en slagkracht van Bouwpunt
Voor de Benelux exclusieve verdelerschappen

Opritten