Gevelstenen

De gevelsteen is nog steeds veruit de meest gekozen vorm van gevelbekleding. Verschillende materialen komen hiervoor in aanmerking, zoals betongevelstenen of keramische gevelstenen. De uitstraling en identiteit van jouw woning of project wordt voor een groot deel bepaald door de keuze van de gevelsteen.

De uitstraling en identiteit van jouw woning of project wordt voor een groot deel bepaald door de keuze van de gevelsteen.

Bij Deketelaere is een ruime keuze aan gevelstenen beschikbaar, in vele kleuren en formaten.

Steenstrips

Is je gevel aan renovatie toe of wil je jouw woning gewoon een nieuwe uitstraling geven zonder breekwerk? Dan zijn steenstrips de perfecte oplossing. Steenstrips worden uit echte gevelstenen gezaagd en op de bestaande gevel geplaats met kleefmortel of lijm. Ze zijn een stuk smaller dan echte gevelbakstenen zodat je gevel niet te breed wordt.

Vergeet ook niet voldoende aandacht te schenken aan de voegen

Een klassieke manier van voegen komt overeen met meer dan 15% van uw geveloppervlakte. Om de impact van de voeg te verminderen wordt dezer dagen ook veel gebruik gemaakt van gekleurde voegen of dunne voegen. De gevelstenen kunnen nu ook gelijmd worden, zodanig dat er helemaal geen voeg meer aan te pas komt.

Kom zeker eens bij ons langs om te zien welke optie het beste bij jou past!

  • Gevelstenen 1
  • Gevelstenen 2
  • Gevelstenen 3
  • Gevelstenen 4
  • Gevelstenen 5
  • Gevelstenen 6
Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons