Rectavit

Heden is Rectavit een gevestigde waarde, zowel in België als in de rest van Europa en geniet het de reputatie van toonaangevend producent, steeds mee met de allernieuwste ontwikkelingen op de markt. Wil je Rectavit producten kopen? Dan kan je bij ons terecht!

Kwaliteit, service en technologische vernieuwingen zijn reeds decennialang het handelsmerk van Rectavit. De gebruiker dient steeds te worden voorzien van het beste product voor zijn specifieke toepassing en hierbij de correcte informatie en de beste ondersteuning.

Gerichte communicatie en informatie, deskundig advies, logistieke ondersteuning, etc. dragen allemaal bij tot een optimale wederzijdse verstandhouding. Onze gemotiveerde medewerkers staan borg voor een optimale dienstverlening.

Rectavit blijft zijn productenassortiment tot vandaag uitbreiden en diversifiëren, zowel in de diepte als in de breedte. Ondanks de sterke groei blijft Rectavit trouw aan zijn oorspronkelijke doelstelling: het aanbieden van gebruiksvriendelijke totaaloplossingen. Die formule zal dan ook de basis vormen van onze verdere ontwikkeling.

Bouwpunt Deketelaere biedt een uitgebreid gamma Rectavit producten te koop aan. Kom dus zeker eens langs in onze shop in Ruddervoorde of stel je vraag via ons contactformulier.

  • DRYSTONE
  • EASYFIX