Rectavit

Rectavit is een gevestigde waarde. Zowel in België als in de rest van Europa geniet het de reputatie van toonaangevend producent, steeds mee met de allernieuwste ontwikkelingen op de markt. Wil je Rectavit producten kopen? Dan kan je bij ons terecht!

Kwaliteit, service en technologische vernieuwingen zijn reeds decennialang het handelsmerk van Rectavit. De gebruiker dient steeds te worden voorzien van het beste product voor zijn specifieke toepassing en hierbij de correcte informatie en de beste ondersteuning.

Rectavit blijft zijn productenassortiment tot vandaag uitbreiden en diversifiëren, zowel in de diepte als in de breedte. Ondanks de sterke groei blijft Rectavit trouw aan zijn oorspronkelijke doelstelling: het aanbieden van gebruiksvriendelijke totaaloplossingen. Die formule zal dan ook de basis vormen van onze verdere ontwikkeling.

Deketelaere biedt een uitgebreid gamma Rectavit producten te koop aan. Kom dus zeker eens langs in onze shop in Ruddervoorde of stel je vraag via ons contactformulier.

Rectavit
Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons