Sika

Sika biedt een compleet gamma afdichtingskitten aan, bestemd voor voegen van gebouwen en voor structuren in de burgerlijke bouwkunde. Van plan om Sika te kopen? Kom dan zeker eens langs bij Bouwpunt Deketelaere!

Dit gamma bestaat uit generieke producten en oplossingen “op maat” voor uitzettingsvoegen, bouwvoegen, verbindingsvoegen, voegen voor gevelisolatie of vloeren (met inbegrip van parkings), evenals producten die bestendig zijn tegen agressieve chemische invloeden (-verwerkingsinstallaties van afvalwater of rioolwater), enz.

Daarnaast omvat dit gamma producten voor de waterdichting van sanitaire installaties (bijvoorbeeld keukens en badkamers), en voor de realisatie van binnenafwerkingen.

Sika biedt ook uitstekende oplossingen aan voor realisaties die blootgesteld worden aan bewegingen of extreme temperatuurschommelingen.

Je vindt onze toonzaal in Ruddervoorde, maar je kan ons ook altijd contacteren via ons contactformulier. Bij ons vind je immers alle Sika producten zoals Sika lijm of de Sika kit.

Index