Diensten

We hebben alle kennis in huis om zowel particuliere bouwheren als professionals met raad en daad bij te staan.

Showroom en toonpark vol topkwaliteit

Van ruwbouw- tot afwerkingsmaterialen, van vloer- en wandmaterialen tot klinkers voor jouw tuin of terras. Benieuwd naar de nieuwste trends? Bij Deketelaere zijn alle stijlen vertegenwoordigd. Net zoals elke prijsklasse.

Bouwmaterialen

De kwaliteit van de geleverde materialen plaatsen wij centraal! Bij ons vind je dan ook de meest gerenommeerde fabrikanten terug.

Vrachtwagens

Door onze vrachtwagens met ervaren chauffeurs kan je er zeker van zijn dat de goederen tijdig op je bestemming geraken!

Afvalcentrum

Wij bieden aan onze klanten de service om onder toezicht hun bouwafval bij ons geselecteerd te deponeren in de daartoe geëigende containers.

Gereedschappen

De nieuwe Bouwpunt-shop biedt alle materialen voor de bouwspecialist. Je vindt er merken zoals Dewalt, Stabila, Flex, Rubi, Snickers, Verhoeven Tools, Renson, Sika, Lijmtec, Soudal, Tec7, Altrad,... Met andere woorden, Deketelaere biedt de vakman nu echt alles onder één dak!

Team

Een professioneel team staat klaar voor al jouw vragen! Wij hebben specialisten lopen voor zowat elk bouwgerelateerd vraagstuk, en zijn blij deze kennis en expertise met jou te delen. Deketelaere uit Ruddervoorde is dé plaats voor professioneel advies!

  • Onze-toonzaal_7
  • Diensten2
  • Diensten
  • Onze-toonzaal_1
  • Ons-toonpark_4