Toonzaal

Je vindt zeker en vast waar je naar op zoek bent in onze recent volledig vernieuwde showroom, en waarschijnlijk veel meer dan dat. Wanneer we de recente trends inzake materialen niet op de voet volgen, zetten we zelf de trend.

Ook hebben we een uitermate breed gamma aan natuursteen en klinkers gepresenteerd in ons terraspark, waar u 24/7 even kunt door wandelen.

Bouwmaterialen

De kwaliteit van de geleverde materialen plaatsen wij centraal. Bij ons vind je dan ook de meest gerenommeerde fabrikanten terug.
Bovendien zorgen wij voor een permanente opleiding van ons personeel. Ons volledig team moet er immers voor zorgen dat wij je binnenkort tot één van de vaste, tevreden klanten mogen rekenen.

Vrachtwagens

Door onze vrachtwagens met ervaren chauffeurs kan je er zeker van zijn dat de goederen op je bestemming geraken!

Afvalcentrum

Wij bieden aan onze klanten de service om onder toezicht hun bouwafval bij ons geselecteerd te deponeren in de daartoe geëigende containers.

Gereedschappen

De nieuwe Bouwpunt shop biedt je alle materialen voor de bouwspecialist. Je vindt er merken zoals Dewalt, Bosch, Husqvarna, Stabila, Flex, Rubi, Snickers, Verhoeven Tools, Renson, Sika, Lijmtec, Soudal, Tec7, Altrad,...
Met andere woorden, Bouwpunt biedt de vakman nu echt alles onder één dak!

Team

Een professioneel team staat klaar voor al jouw vragen! Wij hebben specialisten lopen voor zowat elk bouwgerelateerd vraagstuk, en zijn blij deze kennis en expertise met u te delen. Jouw Bouwpunt is de plaats voor professioneel advies!